Arkadaşlar 10. sınıf ev ödevi verdiler ve 1 hafta surem var bugunden ihtibaren konusu : Osmanlı Devletinin uyguladığı gümrük politikası baştan sona yardım ederseniz sevinirim buradada fazladan bir bilgi olmus olur
Teşekkurler....
teşekkur ederim linkler için ama bunlar yetersiz kalıyormus bn bunları buldum daha fazlasını arıyorum bakmadıqım site yok yardım edin azcıkta arkadaşlarım
Ümit arkadaşımızın verdiği linkler bence bir haftada hazırlanacak bir ödev için yeterli bilgiyi içeriyor.Özellikle 2.linkte Osmanlı Devleti'nin anlaşma yaptığı ülkelerle ilgili gümrük politikasına da değinilmiş.Kaynakları iyi okuyup gerekli notlarınızı alırsanız ödeviniz amacına ulaşır.Kolay gelsin...
Arkadaşım bu site ödev yapmak için kurulmuş karşılıklı yardımlaşma sitesi değil.
Bu site tarih severlerin bilgi paylaştığı birbiri ile objektif bir platformda tartıştığı bir oluşumdur. Lütfen sitede mesaj yazmadan kurallara bir bakınız.
ben yardım istedim ödev yaptırmıyorum hem buradada fazla bi bilqi olur die actım konuyu
Türkçeyi düzgün kullanmaya özen gösterelim lütfen. Yani sizin gibi lise seviyesinde bir öğrenci için ne kadar çirkin bir yazı biçimi.
herkez böyle yazıo klawyede hızlı yazmak için bizim qibi önemli kişilerin önemli işleri var zaman az

Arkadaşlar eskiden kütüphane diye birşey vardı, öğretmenlerimiz çok değil 15 sene evvel bizi oralara götürür teşvik ederlerdi. Bu ne biçim bir iştir? İleri gideceğimize geri mi gidiyoruz nedir?
kitaplarda ayzmıyor internette varmış ada detaylı istiyor