07-02-2008, 11:45 PM
07-03-2008, 12:29 AM
Bana arka kapağı etkileyici gelmişti, dejavunun, sezgilerin kontrolünün kimde olduğuna cevap bulunuyor muydu?
Bunlarla ilgili ne vardı?
Bunlarla ilgili ne vardı?
07-03-2008, 12:42 AM
Abi söylemeyeyim. Konu neredeyse o.
Epilepsi bir hasta var. Onun yaşadıkları diyim. Konu ilginç dediğim gibi.
Ama butterfly Effecte benzeyen yanları var birde Akıl oyunlarına
Epilepsi bir hasta var. Onun yaşadıkları diyim. Konu ilginç dediğim gibi.
Ama butterfly Effecte benzeyen yanları var birde Akıl oyunlarına
07-03-2008, 01:00 AM
En son Yüzbaşı Seyfi Erkmen'in Kore Savaşı anılarını topladığı "Kore'den Geldim" isimli kitabını okudum ve hiç beğenmedim. Kitap, antika statüsü dışında hiç bir ekstra özelliğe sahip değil. İçeriği oldukça yalın ve savaş hakkında doğru dürüst bir bilgi sunmuyor.
07-03-2008, 11:20 PM
Geçen sahftan bi kitap aldım Aguste Bailly'nin Bizans Tarihi, gayet hoş bi kitap tavsiye ederim. Brtide Jan paul roux'un Türklerin Tarihi kitabını okuyorum fena bi kitap değil şimdilik.
07-03-2008, 11:34 PM
İbrahim Artuç'un "Kore Savaşlarında Mehmetcik" adlı kitabını (KASTAŞ) bir ayda ancak bitirdim zaman kıtlığından 

07-04-2008, 12:28 AM
Homiar von Ditfurth'un yazdığı 6 ciltlik "Dinazorların Sessiz Gecesi" adlı serinin iki kitabını okudum.Kitap evrenin ilk anlarından başlayıp insan bilincinin ortaya çıkmasına kadar olan süreci anlatıyor.1970'lerde yazılmaya başlanan kitabın içindeki bilgiler bir miktar güncelliğini kaybetmiş durumda.Gene de konuyla ilgilenenler için güzel bir yapıt.
Şu sıralarda da "Tanzimat / Değişim Sürecinde Osmanlı İmparatorluğu" adlı kitabı okuyorum.Kitap pek çok tarihçinin yazdığı makalelerden oluşuyor.Tanzimat'ı tam olarak anlamak isteyenler için mükemmel bir kaynak.Pek çok ayrı tarihçinin görüşlerini bulabilirsiniz.
Şu sıralarda da "Tanzimat / Değişim Sürecinde Osmanlı İmparatorluğu" adlı kitabı okuyorum.Kitap pek çok tarihçinin yazdığı makalelerden oluşuyor.Tanzimat'ı tam olarak anlamak isteyenler için mükemmel bir kaynak.Pek çok ayrı tarihçinin görüşlerini bulabilirsiniz.
07-04-2008, 12:44 PM
Kemal Tahir' in Esir Şehrin İnsanları (Esir Şehir üçlemesinin ilk kitabı) adlı kitabını okudum..Mütareke dönemlerini anlatıyor. Ondan önce de yine Kemal Tahir' in Kurt Kanunu adlı kitabını okumuştum. Onda da Ata' mıza yapılan suikast girişimini anlatıyor.
Chinggis
07-04-2008, 06:33 PM
Moğol Kurdu'nu okuyacağım inşallah , genel olarak kitap okumayı sevmediğim için ilgi alanımda olan kitapları bile sıkıla sıkıla okuyorum 

07-04-2008, 09:17 PM
Timurlenk (İslam'ın Kılıcı, Cihan Fatihi) Justin Marozzi YKY Yayınları
Kitabı bitirmek üzereyim Timur hakkında Jeran-Paul Roux'un yıllar önce okuduğum eserinden sonra ikinci biyografi tarzında eser. Meraklılarına tavsiye ederim.
Kitabı bitirmek üzereyim Timur hakkında Jeran-Paul Roux'un yıllar önce okuduğum eserinden sonra ikinci biyografi tarzında eser. Meraklılarına tavsiye ederim.