Arkadaşlar buraya okul ve yahut dershanedeki hocalarınızla geçen komik diyaloglarınızı yazarsanız sevinirim. Maksat eğlence..
İLk ben başlıyorum..
GÜnlerden bir gün hocanın yanına gittim ve tarih hakkında bir süre muhabbete daldık. Ders bitti bitecek derken hocaya "hocam" derken ağzımdaki bütün tükürükleri hocanın yüzüne boşalttım.

Daha sonra dershanede adım "hocaya tüküren" diye çıktı..

Ama bayağı bir gülmüştük. Hocamızda derhal peçete istedi tabi..
Valla yaşanan anın komikliği olmaz tabi de , liseye başladığımdan beri matematikte 40'ı görmemiş bir öğrenci olarak , öğrencileri ÖSS hakkında bilgilendirme konferansında "Şimdi benim matematikte ufak tefek açıklarım var , yazın sıkı bir çalışmayla bunları kapatabilir miyim ?" diye başlayıp devam etmiştim , tüm salonda kahkaha beklerken sadece bizim tayfa güldüydü

Bir de hocalar .
Diğerleri başlarına gelecekleri bildiklerinden dolayı gülmediler tabi

Lise 2'deyken edebiyat hocamın boğazımı sıkarak söylediği bir laf:
"1.90 oldun da adam mı oldun?":D
Olayın gelişimini anlatmayayım.

aegarmageddon demiş kiLise 2'deyken edebiyat hocamın boğazımı sıkarak söylediği bir laf:
"1.90 oldun da adam mı oldun?":D
Olayın gelişimini anlatmayayım.
Mwahahaha
Ne yaptın ki o kadar

Hahahahaha
Hoca heralde 1.40 falandı

Hoca Trabzonlu ben Rizeliyim. Ama Artvinde büyüdüm. Hoca biliyor karadenizli olduğumu falan. Bana geldi dedi ki:
"İyisin Muhammet sana Rizenin plakasını verdim (53)"
Ben hemen uyanıklık yapacam:
"Hocam ben Trabzon alsam (61)"
Hocanın cevap geçikmiyor tabi:
"Fazla konuşma istersen Artvin de verebilirim" (08)
Teñrikut demiş kiHoca Trabzonlu ben Rizeliyim. Ama Artvinde büyüdüm. Hoca biliyor karadenizli olduğumu falan. Bana geldi dedi ki:
"İyisin Muhammet sana Rizenin plakasını verdim (53)"
Ben hemen uyanıklık yapacam:
"Hocam ben Trabzon alsam (61)"
Hocanın cevap geçikmiyor tabi:
"Fazla konuşma istersen Artvin de verebilirim" (08)
Hahahahaha , bu çok iyiymiş hakkaten

Auhauhahuauh

1.90 ve Artvin baya güldüm iyi bir konu oldu.. Devam devam

Abi bir keresinde de bizim okuldaki sert ve ciddi beden eğitimi hocasının bana:
"Yağız" diyip sert sert bakıp daha sonra "naber" demesi beni bitirdi

Bir saat güldüm belki de..
Ortaokul 2'de aynı sınıftaki kardeşime kızıp "Allah Allah" derken müdirenin beni duyup "ne oldu Çağatay, imâna mı geldin?" demesi.
Yıllar sonra, Lise 3'te, benim İmam-Hatip lisesi mezunu edebiyat hocamıza bize kızıp "Allah Allah" derken "hocam imana mı geldiniz?" diye sormam ve onun dönüp "imânımız hep vardı yavrum ! " diye bağırması

uHUSAHdahsdhasd Komedi ya.