Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Amaç son izlediğiniz filmleri yorumlayıp izlemeyenlere bir önfikir oluşturmak.
Temel Parçacıklar/Elementarteilchen 8.1/10
Avrupa sinemasından hoşlananlar için,modern batı toplumunun sıradan gözüken insanların hayatları yanında sıradışı özel hayatlarını anlatan hoş bir film.
Perfume 8.8/10
Ah ne hoş filmdir bu böyle. Oyunculuk,kamera herşeyiyle harika. 18.Yüzyılda Fransada sıradışı bir seri katili anlatıyor. Sonu hayal kırıklığı yaratıyor ve saçmalıyor ama bir son sahnesi var ki işte film budur dedirtiyor.
Fight Club , izlemeyen varsa izlesin derim .
Dünya üzerindeki tüm -izm'lere , özellikle kapitalizme bu kadar iyi eleştiri yapmış , sizi sıkmayan ve sürükleyici başka bir film daha bilmiyorum .
Edward Norton , Brad Pitt ve Helena Bonham Carter gerçekten çok güzel oyunculuk yapmışlar .
Hepsinden geçtim senaryo mükemmel .
"It's only after we've lost everything that we are free to do anything."
Spencer Tracy, Sidney Poitier, Katharine Hepburn gibi büyük oyuncuların oynadığı 1967 yapımı "
Guess Who's Coming to Dinner " adlı filmi seyrettim.
Kızlarını Hawaii'ye tatile gönderen valıklı bir ailenin tatil dönüşünde kızlarının bir erkeği sevdiğini ve evlenmek istediğini duyunca yaşadıkları karışık duyguları anlatıyor. Ancak olayın gerek 1960'ların ırkçı Amerikasında geçmesi, gerekse kızın evlenmek istediği adamın siyahi bir insan olması olayı farklı boyuta getiriyor.
Komedi - Dram türündeki bir filmdi. Sidney Poitier'ı severim. Spencer Tracy ve Katharine Hepburn gibi büyük ustaların da oynadığını öğrenince seyredeyim dedim filmi.
Orta karar bir film. Sıkılmadan izlenebilir.
Filmin Afişi...
![[Resim: sidneyrs0.jpg]](http://img143.imageshack.us/img143/5986/sidneyrs0.jpg)
Ottoman demiş kiSpencer Tracy, Sidney Poitier, Katharine Hepburn gibi büyük oyuncuların oynadığı 1967 yapımı "Guess Who's Coming to Dinner " adlı filmi seyrettim.
Kızlarını Hawaii'ye tatile gönderen valıklı bir ailenin tatil dönüşünde kızlarının bir erkeği sevdiğini ve evlenmek istediğini duyunca yaşadıkları karışık duyguları anlatıyor. Ancak olayın gerek 1960'ların ırkçı Amerikasında geçmesi, gerekse kızın evlenmek istediği adamın siyahi bir insan olması olayı farklı boyuta getiriyor.
Komedi - Dram türündeki bir filmdi. Sidney Poitier'ı severim. Spencer Tracy ve Katharine Hepburn gibi büyük ustaların da oynadığını öğrenince seyredeyim dedim filmi.
Orta karar bir film. Sıkılmadan izlenebilir.
Filmin Afişi...
![[Resim: sidneyrs0.jpg]](http://img143.imageshack.us/img143/5986/sidneyrs0.jpg)
Cidden çok hoş bir filmdir. Irk ayrımı konusuna tam ortadan dalan zamanın sansasyonel filmlerinden. Kadrosu da on numara. Ben de tavsiye ederim herkese.
En son
Death Defying Acts isimli filmi izledim. Ünlü sihirbaz Harry Houdini ve İskoçyalı dolandırıcı Mary McGarvie arasında yaşanan ilişkiyi anlatıyor. Guy Pearce ve Catherine Zeta Jones gibi iki ünlü yıldızı barındıran filmi pek beğendiğimi söyleyemem.
5/10
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en...poster.jpg
Alıntı:Fight Club , izlemeyen varsa izlesin derim .
Dünya üzerindeki tüm -izm'lere , özellikle kapitalizme bu kadar iyi eleştiri yapmış , sizi sıkmayan ve sürükleyici başka bir film daha bilmiyorum .
Edward Norton , Brad Pitt ve Helena Bonham Carter gerçekten çok güzel oyunculuk yapmışlar .
"Bir tümörüm olsa adını Marla koyardım!"
Mükemmel sözlerle bezenmiş bir film.Daha doğrusu mükemmel sözlerle bezenmiş bir kitap.Kitabını da okumak lazım Dövüş Kulübü'nün.
Bayrampaşa ben fazla kalmayacağım. izlemeye değerdi.
aegarmageddon demiş kiAlıntı:Fight Club , izlemeyen varsa izlesin derim .
"Bir tümörüm olsa adını Marla koyardım!"
Mükemmel sözlerle bezenmiş bir film.Daha doğrusu mükemmel sözlerle bezenmiş bir kitap.Kitabını da okumak lazım Dövüş Kulübü'nün.
Kitabı da bir otomobil tamircisi yazmış :| Çok ilginç ...
Film gerçekten mükemmel ama , ismini duyan herkeste bir garip ön yargı oluşuyor .
"Dövüş mü ? Hııı , bana göre değil."
Aslında dövüş sadece araç bu filmde . Bence mükemmelin de ötesinde bir film .
"Like the first monkey shot in the space."
Ben "Fight Club" filminin sonunu getiremedim
Bayağı bi sıkılmıştım nedense
Tabii sorun bendedir eğer bu kadar insan sevmişse bu filmi

he birde Tureski Gambiti izledim, Ruslar şaşılacak bir performans sergilemişler.
Turetski Gambit'in DVD'si satılıyor mu? Hiç görmedim bulursam almayı düşünüyorum.
Son olarak "Wanted"ı seyrettim. Yorumlarımın çoğu Bayan Jolie hakkında olacağından en iyisi burada paylaşmamak

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12