|
İkinci Dünya Savaşı Sunumu [RS.com]
|
|
08-01-2008, 02:35 AM
|
|||
|
|||
|
İkinci Dünya Savaşı Sunumu [RS.com]
Önceki forumda Ottoman ağabeyimin açtığı , diğer bir çok değerli üyemizin de katkı yaptığı konuyu , sunum hâline getirdim . Buyrun indirin , keyfini sürün arkadaşlar .
http://rapidshare.com/files/133945156/II..._.rar.html |
|||
|
08-01-2008, 01:49 PM
|
|||
|
|||
|
RE: İkinci Dünya Savaşı Sunumu [RS.com]
Gerçekten emek verilerek yapılmış izlenmeye değer bir sunum.
Eline sağlık. |
|||
|
08-01-2008, 01:53 PM
|
|||
|
|||
|
Teşekkür ederim Turk kardeşim . Esâs emeği diğer forumda bu konuyu açan ve bol katkı yapan insanlar sarfetti , onlara da burdan çok teşekkür ediyorum .
|
|||
|
08-01-2008, 02:09 PM
|
|||
|
|||
|
Çağatay abi mükemmel hazırlamışsın cidden. Beni bilirsin son zamanlarda bu konulara merak sarmıştım.. Temeli hazırlamak için çok iyi oldu.. Teşekkürler.
Negü der eşitgil Tunga Alp Erig Bilip sözlemiş kör bu öt sav erig Et ol bu kişi kangü artar yıdır Ânı ked küdezgü ay kıldı kader |
|||
|
08-01-2008, 02:53 PM
|
|||
|
|||
|
Konu içinde emeği geçen arkadaşlarımıza,
ayrıca 200küsür sayfalık sunumu derleyip buna ilave olarak bazı eklemerle paylaşımı bizlere sunan Çağatay'a teşekkürlerimi sunarım. İyice inceleme fırsatım olmadı ama sadece bir göz atabildim, tekrar teşekkürler. دولت عالیه عثمانیه - Devlet-i Aliyye-i Osmaniye - Osmanlı Devleti |
|||
|
03-26-2009, 06:52 PM
|
|||
|
|||
|
Ellerine sağlık thx!!!
|
|||
|
10-12-2011, 09:02 PM
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar !!! osmanlının kuruluş dönemini anlatan güzel bi video lazım belgesel tarzda. nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz ?
|
|||
|
12-03-2011, 05:52 PM
(En son düzenleme: 12-03-2011 05:54 PM erkankavsut.)
|
|||
|
|||
|
arkadaşlar indirmede sıkıntı yaşyorum. rapidhasere çıktıktan sonra indiremiyorum üyelik mi gerekiyor yardımcı olursanız seviniriim.
arkadaşlar indirmede sıkıntı yaşyorum. rapidhasere çıktıktan sonra indiremiyorum üyelik mi gerekiyor yardımcı olursanız seviniriim. |
|||
|
12-04-2011, 09:00 PM
|
|||
|
|||
|
link silinmiş olabilir
Aybars Arda Kılıçer "Türkler dünyaya iki kez hükm edeceklerdir..."Bir Hadis-i Şerif aybarsarda@gmail.com |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım