Mesaj Önizleme 

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
United Breaks Guitars :)
08-01-2009, 06:31 PM
United Breaks Guitars :)
Başınıza bir talihsiz olay gelse ve haklı bir konumdaysanız fakat sizi budala yerine koyuyorlarsa, yerine göre çağımızın en etkili silahı da olabilen interneti kullanabilirsinizSmile İşte buna en son örnek,yaptığı bir kliple sesini 10 gün içinde 3 milyondan fazla kişiye duyuran Kanadalı bestekar/müzisyen Dave Carroll.

Öyküsü ise kısaca şöyle;

Kanadalı bestekar/müzisyen Dave Carroll'ın başına talihsiz bir olay geldi. Sanatçı, Halifax'dan Chicago'ya giderken United Airlines firmasını tercih etmiş. Bindiği uçak Chicago'daki O'Hare Havalimanı'na indikten sonra kendisini ve grubunu tanımayan bir kadının "Aman Tanrım, dışarıda gitarları fırlatıyorlar" demesi ile oturduğu koltuğun yanındaki pencereden dışarıya bakan Carroll, darbeye maruz kalmaması için hard case kasada muhafaza ettiği gitarına özensizce davranıldığına tanık olmuş. Bagaj tesliminde ise yaklaşık 3 bin dolar değerindeki gitarının kırıldığını fark eden müzisyen, 9 ay çabalamasına rağmen şirketin hiç bir sorumluluk almaması üzerine zararını tazmin edememiş.

Bunun üzerine Dave, yazdığı alaylı bir parça ile şirketin tutumunu ve olanları tüm dünyaya duyurma yolunu seçmiş.

İşte Dave Carroll ve United Breaks Guitars adlı klibi

http://www.yazburaya.com/dave-carroll-un...ks-guitars

Adaleti besleyen düzen değildir;düzeni ortaya koyan,gün ışığına çıkaran adalettir... Albert Camus
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Bu mesajı bir cevapta alıntı yap
08-02-2009, 11:41 AM
RE: United Breaks Guitars :)
Değişik bir hakkını arama şekli olmuş Smile Fakat United airlines yine zararı karşılamamakla beraber, klibi eğitim seminerlerinde kullanmak istediğini belirtmiş Smile

Aşk derdiyle hoşem el çek ilacımdan tabib!
Kılma derman kim, helakim zehri dermanındadır.
Fuzûli
Kullanıcının websitesini ziyaret et Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
08-02-2009, 05:08 PM (En son düzenleme: 08-02-2009 05:13 PM bayundur.)
RE: United Breaks Guitars :)
1999 senesinde ABD'ye gitmeden önce daha önce gitmiş olan bazı büyüklerim beni ABD havayollarının bu tutumu hususunda uyarmışlardı. Ben de bu yüzden Üsküdar meydanından büyük ancak kalitesiz bir bavul almıştım. Ve nitekim denildiği gibi çıktı. Bavulum Chiago havaalanında parçalandı. Allah'tan içine hassas olabilecek eşyalarımı koymadım da (onları yanıma almıştım) maddi kaybım fazla olmadı.
Not: ABD'ye THY ile uçmuştum, oradan (Chiago) Atlanta'ya yukarıda bahsi geçen United States havayolu ile aktarmalı uçmuştum ve bu aktarma esnasında havaalanında ki görevliler bu mahareti sergilemişlerdi.

rasti rusti
Bu kullanıcının gönderdiği tüm mesajları bul
Mesaj Önizleme 

Foruma Git: