|
Ülkemiz için samimi bir oluşum...
|
|
01-08-2010, 01:00 AM
|
|||
|
|||
|
Ülkemiz için samimi bir oluşum...
Arkadaşlar MAVİ HAYAT diye bir oluşum kuruldu.
Güvendiğimiz Kaymakam bir abimiz tarafından başlatılan amacı istihdam ve üretim olan bir dernek. Bu ülkeyi bu toprakları kuru kuru sevmeyen. Sadece nutuk atmayan arkadaşlarımız için iyi bir fırsat diyorum. Yarınlarımız için daha çok üretmek, ülkemizin zenginlikleri ile halkımızı refaha kavuşturmak istiyorsanız sizlerde katılın... Arkadaşlar iki türlü katılabilirsiniz. 1. Proje üretiminde fikir vermek ve gerektiğinde görev alarak.. 2. 10 TL maddi yardımda bulunarak. Daha detaylı bilgi: http://www.mavihayat.org.tr Çalışması şöyle: Öncelikle bir ilçemiz için proje üretiliyor. Kaymakamdan veya çeşitli kurum-kuruluştan ani yardım talep ediliyor. Proje her hali ile kesinleştikten sonra Valilikten izin alınıyor ve valilik izniyle Bir bankada para toplanıyor. ( Bu banka dışında para yardımı kesinlikle alınmıyor) Herkes ulaşabildiği kadar arkadaşına ulaşıyor ve 10 TL para bankaya yatırılıyor. Bankada hesabın girdisi çıktısını herkes inceleyebiliyor. Sonra bu para yeterli miktara ulaşınca proje hayata geçiriliyor. Proje kaymakamlık kontrolü altında çalışıyor. Karı tekrar banka hesabına yatırılarak yeni projelere fon sağlıyor. Şu anda Yozgat Kadişehri ilçesinde 100 Hayvanlı Süt Tesisi kurulma hedefi vardır. Bu nedenle Pınar AŞ. Sütü satın alacağını tahaahüt Etmiştir. (Belgeler Sitede) Ankara Valiliği para toplama izni vermiştir. Kadişehri Kaymakamlığı 15 bin metre kare alan hibe etmiştir. KARADENİZ OKUSUN
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|

Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım